Jag ska lära mig att lita på min magkänsla.

För er som inte vet så var det nära att jag och Hans köpte ett hus förra veckan. I Järvsö. Vi vann budgivningen men sen så hade vi lite frågor som vi ville ha svar på och även lite vi ville villkora om (sånt som hade med frågorna att göra) men det ville inte säljarna. Sen dag 1 egentligen så har det känts som om vi bara har varit till besvär för mäklaren (ingen bra mäklare, nyskolad + att han jobbar åt L-G Berglin :S) Läget var inte helt som vi vill ha det, men ändå helt okej. Huset från 1877 så stommen är jäääääkligt gammal. Ja, för er Jarsebor så kan jag säga att det är Nygårdhs hus. (Per alltså)
Nä, min magkänsla sa ifrån och ja, därför drog vi oss ur. Och som ena parten sa " Ni har ju satt oss på pottkanten.." NO DOING BUISNESS WITH YOU blev det! Men vi är ju inte ledsen över detta utan kommer att fortsätta leta hus och hoppas att vi hittar ett som vi vill ha, och vinner budgivningen på. :) I want that Heden 66 känslan...

Jobbet trivs jag inte med. Jag känner mig så omotiverad varje morgon jag går dit. Och jag fryser! Fryser som satan varje dag där inne. :S

Nu väntar iallafall mina morötter, potatis, tomater och broccoli i ugn :)


Så sitter jag här med håret invirat i en handduk och med en kopp te framför mig..

Tränat innebandy ikväll. Till en början hade jag NOLL motivation. Mitt knä har ömmat denna vecka, jag tror det är dags att uppdatera mina skoinlägg. Det lutade till att vi bara blev 4 st på träningen men till sist så dök 2 till upp. 3 mot 3.  Vi hade helt klart det bättre laget, iallafall i början och på slutet. Nångonstans i mitten lät vi de andra komma ikapp lite. :)

Fick erbjudande om att spela match på lördag. Jag tror jag hoppar spelandet men jag följer gärna med och tittar. Jag har inte spelat i ett "riktigt" lag sedan 2003 typ?!?! Nog skulle det väl gå i nödfall, men nja, en annan gång kanske :)

Nej, nu ska jag avnjuta mitt te och hoppas på att mitt magont lägger sig.


Godnatt!

Säkerhet på arbetsplatsen..

Dramatiken på Ica fortsätter. Idag fick alla anställda samt alla kunder utrymma centrumet då vår butik fått ett bombhot riktat mot oss. Detta är andra gången inom 2 veckor tror jag. Första gången togs det inte seriöst, utan då var det bara 2 poliser som kom och informerade oss om vad som hänt. Denna gång var det poliser utanför byggnaden samt inne i centrum. Det var bara till att säga åt alla att släppa allting och gå ut därifrån. Detta hände vid 16 tiden, PRECIS när jag skulle till å gå hem!!! Men inte hann jag byta om eller nått inte. Nädå! Utan det var bara till å gå ut och stå där i 1 timme och vänta på att allt skulle säkras.

Sååå.. känna sig trygg på arbetsplatsen.. nja.. börjar bli lite oroväckande.

Innebandy

Hade våran första träning sedan sommaruppehållet igår. Shit vad dålig kondis man har!! Här gäller det nog att man kör lite egen aktivitet hemma också mellan varven. Får nog be lillebror om tips, den token har ju typ gått ner 15 kg nu.. :O



Adios!

Klump i magen..

bara för att man ska gå till jobbet imorgon. Nej, jag trivs inte på min arbetsplats längre.. Jag pratade med min gamla chef en liten stund i fredags, jag ringde upp honom. Efter det blev jag glad. Det gjorde resten av min jobbeftermiddag mycket bättre! Magnus Olsson, du är en bra chef, F*n så mycket bättre än den vi har nu iallafall. Jag hjälpte Frida lite med hennes CV idag, så snart är vi nog på väg därifrån! Jag har en känsla av att det blir en dominoeffekt.

Blåbärs och vaniljmuffins dock lite nedsjunkna och en citronsockerkaka, jag hoppas de får godkänt. :)