Det stör mig..

ja, väldigt mycket stör det mig! Jag jobbar i en livsmedelsbutik, har jobbat på samma ställe i snart 2 år och inom branschen i 3 år. Jag fyller 22 år, och visst, jag ser ung ut. Tänk dessa jävla tanter, nu hård drar jag det och kallar alla kvinnor mellan 45-70 tanter(!) som kommer fram till en och börjar ställa en fråga " Vet du vad..... " för att helt plötsligt avbryta och säga " Eller det vet väl inte du...." Ursäkta? Vem är DU att bedöma om jag vet något eller inte?
Bara för att man är ung så tar många, väldigt många, för givet att man inte kan något. Det var som en annan "tant" (eller jo, hon var faktiskt en tant) frågade, "hittar du här?" Dooooh, jag jobbar här?? Är väl en fördel om man hittar då kanske?
Och nu när jag ändå är på G kan jag ju ta upp det här med att folk ska ha så svårt för att LÄGGA TILLBAKA varorna där de tog dem! Ehm.. näe, jag tror jag ställer den här, fast jag står på precis samma ställe som där jag tog varan, men jag ställer inte tillbaka den där den stod, nej varför det? Jag ställer den här... SÅ verkar många resonera. Här arbetar man och försöker få det fint och snygg, tji får man för det ibland. Vad är det med det svenska folket? Varför ska vi vara sådana latmaskar??

Oj oj, här blev det ord och inga visor, men det är ju så :)

Btw, jag är butikens nya mejeriansvarige, tadaaaa :D



Adios amigos!

Då va semestern över.. :S

Bara för att jag började jobba idag blir det så klart det finaste vädret i sommar just denna vecka. Varför? Aja, jag får sitta ute och äta på lunchen så man får njuta lite av solen :)

Festade i lördags. Var hem till Henke och Carro. Det var trevligt. Henkes föräldrar var också där en sväng men sen så cyklade dom hem till Tallåsen och vi gick ut på järnvägs.
Veckan som var har vi spenderat i pappas vardagsrum. Vi har kapat lister, målat, spacklat, tapetserat. Ja, you name it! Men det blev fint. Alla lister hann inte komma upp innan vi åkte därifrån, men jag ska lägga upp bild sen på det färdiga resultatet :)

Puss!