Julfest med jobbet

Då har årets julfest varit. Vi åkte till Falun på julgala. Artister som Andreas Johnson, Linda Bengtzing, Jerry Wiliams, Bounce, och Sonja Aldén uppträdde. Riktigt trevligt faktiskt.
Blev en busstur från jobbet 17.30 på fredags eftermiddagen. Fick cider och snacks på bussen, vi körde även en liten lek.. och Iris drog av en fräckis, vem annars?!? :)

Vi kom fram till Falun, av med jackan i garderoben och in. Fick lite glögg, jag och Mia delade på en mugg då jag inte är så förtjust i glögg men det smakade ganska bra faktiskt.
Ner och sätta sig vid bordet. Det fattades 2 platser så vi fick grejja och dona en sväng.. men sen gick det vägen.
Väl där nere fick man cider och snaps utdelat till sig. Trevligt trevligt.

Vi gick och plockade på oss lite julmat, men det mesta var slut och njae.. maten ger jag inte så mycket för.
Chefen var väldigt generös när det gällde drickat. Det stod öl på bordet som man fick byta ut. Jag fick en hel del utbytta. cider på cider på cider på cider :P

Jag sa som jag brukar: jag dansar inte, spelar ingen roll hur full jag blir, jag dansar inte. Vad gjorde jag? Ehhh.. dansade.. :P Men det berodde på den bra underhållningen :)

Buss hem vid 1 tiden. Väldigt trött då må jag säga. Jag satt och pratade med Danne på vägen hem och han sa -Hörru du, dina ögon ser vääldigt trötta ut. Jag veeeet sa jag då, jag håller ju på och somnar. :P

Slutbetyget blir: En riktigt trevlig kväll.
+ Jerry Williams
- Maten

Klart slut!

Mmmm..

Det ska bli så skönt att vara ledig i helgen! Förra veckan jobbade jag Mån- Lör , ledig söndag och nu kommer jag jobba Mån-Fre och på lördag och söndag är jag ledig. Välbehövllgt känns det som..

Vi har börjat köpa  julklappar. Känns bra att vara ute i tid. Fast vi har inte hunnit med så många ännu.
Äh, nu vet jag inte vad jag ska skriva.



Hej då!