Mums!




Öländska kroppkakor, precis som de skall vara! :)

Jag har tänkt tanken..

att jag skall uppdatera denna, men det har bara inte blivit av.

Jag har väl inte så mycket att säga egentligen förutom att man kan inte låta allting påverka en. Vissa saker får man bara låta "ramla på en" för att sedan rinna av igen likt regndroppar på ett vattentätt material. Tänk tanken, idag får det hända vad som helst, jag ska hålla humöret uppe, och ingenting kan påverka mig. Jag kanske blir berörd, men jag ska bara låta det rinna av. Daniel, gör nu detta!

Vart ska man ta vägen?



Livet har så många vägar att erbjuda, men vilken skall man följa?



Jag har minsann...

köpt mig en ny cykel :)
Äntligen! En riktigt tantsnurra, 3 växlar, stor sadel och korg. Med tanke på hur länge jag hade min förra så hoppas jag att jag kommer få ha kvar även denna ett tag.

Idag har jag varit ledig och jag och Frida har varit och noppat ögonbryrn och färgat dem. Vilken upplevelse, att låta någon annan noppa dem åt en. Mina ben har en förmåga att reagera på smärta på så vis att de vill sprätta iväg, men jag tror jag lyckades tygla mig. Så fasligt ont gjorde det inte. :)


2 födelesedags"barn" skal firas i helgen. Den ena har fyllt år, den andre fyller på söndag. Far vs. svärmor.


Mina planer på lastbilskort, jag har iallafall skrivit ut papper om övningskörning. En hälsodeklaration behövs, men i dessa strejktider blir nog det lite svårt.

Så blir det!

Nu får det vara  bra med alkohol på ett tag..!