Det går åt rätt håll..

Jag har bestämt mig för att gå ner x antal kg tills i september och än så länge går det relativt bra åt rätt håll. Vi festade dock till det på popcorn och lite chilinötter i helgen, just ja, även glass, men det är sådana saker som jag har sagt att jag får äta. Det jag däremot ska hålla mig helt ifrån är godis (som vanligt, är inget nytt jag har bestämt) kakor, bullar, tårta/bakelser och läsk. Det har gått förvånansvärt bra att hålla sig ifrån detta. Hoppas det håller i sig.

Idag köpte vi en studsmatta. Här ska det studsas i form! :) Det sägs ju att det ger bra träning så jag tänkte, what the heck.. vi provar! :) En liten studsmatta är det, står i vardagsrummet.

Jag är trött nu. Jag tänkte börja en timme tidigare på jobbet imorgon för att hinna med lite grand innan vi öppnar. Det innebär att jag börjar 6.30 istället för 7.30, lite motigt, men jag är ju iallafall ledig på tisdag. Skööööönt! Fast då ska jag tvätta kl 7 på morgonen :S Hm... aja. sängen står ju kvar, kan ju unna sig att sova middag :P
 
Hej då - vem det nu är som läser detta.