En artikel som berör....åtminstonde mig..

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2361894.ab



Rökning kan ge lungcancer, lungcancer kan döda.
 Det är inte de tuffa som röker, säger Anita.
De tuffa börjar aldrig.
Eller så slutar de. Redan i dag.

Saknar inspiration för en rubrik just nu...

Torsdag åter igen. Är gräs änka för tillfället, Hans har åkt till Uppsala för att fixa med Corollan. Idag har jag haft min lediga dag, Klev upp vid 8.30. Enda anledningen var att jag skulle skjutsa mamma till tåget (som var väldigt försenat btw), svängde förbi Hans på arbetsplatsen. Stod och pussades lite och sen.. fick jag köra Grävmaskin. :)
Jag tror jag skulle bli en fena på det!
Sen begav jag mig hem till lägenheten. började skura alla trädetaljer och sådant på vår altan. Nu är det vitt igen kan jag meddela, inte den gröna algfärgen som befann sig där tidigare.
Drog även med mig syrran till IKEA nu ikväll och införskaffade ett bord och 2 stolar att ha på altanen. Tänk ,det tog bara nästan 2 ½ år. Men nu så. Ska även upp med en hylla och köpa blommor när det börjar bli lite varmare ute, annars tar väl frosten dem. Och vi är fullt kapabla på att ta död på blommorna själva, vi behöver inte hjälp av frosten!

What else?
Jo, innebandy igår! Jag som inte varit med på flera träningar, känns det som, fast det kanske bara är två (?), men två är ju flera.. ja iallafall.. jag och Hans var duktiga och cyklade till träningen. Gick hur bra som helst och det tog inte så jäkla lång tid heller. Så mer cykling till träningen blir det! Frida fick lift på hemvägen och sen bortanför trafikljuset i Bomhus råkade jag nästan ramla, för att köra in i Hans däck, fastna där....för att sedan välta båda oss.. eller, det kanske bara var jag som föll.. ja, i vilket fall som helst så tog det stopp! Men upp igen och sen iväg.. först fick Hans laga min broms som slutade fungera :P


Jaaaaa.. det får räcka!
// M A L I N K A R L S S O N



Sveriges huvudstad

Då är man i Stockholm igen då. Denna gång för att kolla på krogshowen REA. Det ska bli roligt. Har aldrig varit på något dylikt. Resan hit gick smärtfritt. Tar inte speciellt lång tid mellan Gävle och Sthlm faktiskt. Ikväll har vi ätit på en indisk restaurang, gott men ACK så mätt man blir., :S

Äh.. inget speciellt att säga nu märker jag.


Hej då!

Hm..

Att försöka döma när ingen lyssnar gör att när de vill att man ska döma låter man bli!

Måste säga att det var den tråkigaste träningen jag har varit men om. Kan ju bero på att jag inte spelade själv pga av en förkylning, men en bra sak var ju iallafall att det var 10 personer som tränade.

Nej, nya tag!


Dramatik på arbetsplatsen..

Idag grep våra civilklädda securitasvakter en ung kille som snott något, han typ totalvägrade och det slutade med "slagsmål" på golvet, handfängsel, brutet finger och polisen (4 st). Tyvärr var det ena vakten som gjorde illa sig och inte muppen som snodde. Våld mot tjänsteman.

Jag säger bara så här, don't mess with our securityguards, för då jävlar, då vänder sig hela personalstyrkan emot dig.

Dagens dissning: Taskig attityd hos vissa människor!

Myrjävlar!

Dö era jävlar, dö!!
De har nu officiellt invaderat vårt vardagsrum! Jag skulle gärna skjuta med en bazoooooooooka in i ert jäkla bo! PANG..oj vad myrorna kan flyyyyyga långt..  Suckers!

Ibland..

Ibland känner jag att jag vill så jävla mycket mer med mitt liv!  Som om att jag skulle vilja skita i allt jag har här hemma och bara sticka iväg.. Åka till New York, eller Bahamas, Kiruna eller Skåne eller  vad fan som helst.
OM inte mitt liv såg ut och det gjorde, vad skulle jag göra då? Ha det bättre, ha det sämre?
Eh.. hel mysko att ens tänka i de banorna, men ibland kan man inte låta bli att undra...


Fotograf:Christina Sjögren / Pressens Bild

Kan det vara möjligt?

Idag är Malin hemma och är sjuk. En förkylning som hastigt drog sig in över mig. Pang! Halsont! Och det som förvånade mig mest, ÖRONVÄRK. What? Sist jag hade ont i öronen måste ha varit i högstadiet någon gång tror jag. Med tanke på att jag är mejeriansvarig och vistas i kylan i princip hela dagarna så kände jag att den kombinationen inte skulle verka på ett positivt sätt idag. Så, idag blir det kurering med massa grönt te med honung. Middagen igår innehöll ganska mycket vitlök också. Det är bra att köra på de klassiska kurerna :)

Det som inte är så roligt är att jag missar innebandyn. Hade gärna velat spelat, men hade jag inte varit förkyld vet jag ändå inte om det hade gått.
Ett missöde skedde förra träningen, med ungefär 15 min kvar på träningen, jag hade världens läge att göra mål, slänger någon sin klubba, Hans halkar på den, och glider in precis så att han och jag krockar. Jag fick självfallet ta emot den största smällen (för jag hade ondast efteråt så då måste det vara så :) ) Jag krockade med min vänstra axel in i Hans bröstkorg typ.. ONT ONT ONT! Blev faktiskt en sväng till akuten, väl där fick vi åka till Familjeläkarhuset, fick en remiss därifrån till akuten för det var försent för att röntga där, tillbaka tll akuten, bort tll röntgen, sitta och vänta, träffade en läkare och åkte sen hem. " Har du värktabletter hemma? Ja svarade jag.. Se till och rör mycket på armen" Ja, sen fick vi åka hem. 00.30 var vi hemma. Det var verkligen inte så jag hade tänkt spendera kvällen, speciellt inte eftersom jag skulle med tåget 06.29 dagen efter..för å resa till Norge.


Men... det blev la bra tillslut.. :) Känner dock av axeln än.


Nu har ni fått höra mig klaga tillräckligt.. eller jag har ju bara återberättat egentligen :)

Te med honung!!

The last day

Idag åker jag hem från Ålesund, Norge efter att ha varit här sen i torsdags. Snöade går, så det igger massa snö på bilarna, men i övrigt yser solen, än så länge vill säga, det verkar kunna skift bra nog snabbt.
Just nu skiver jag på Antes bärbara dator, jag är inte alls van och flera av orden saknar ibland en eller två bokstäver.. men men..

Nu är jag hunrig som fan! Så jag hoppas att vi ska spise frukost snart ;) Där fick jag till ett norsk ord ialf,

Ha de!