Changes..

Dags att förnya sig och byta utseende på bloggen :) Väldigt vad aktiv jag har varit med å skriva i bloggen på sistonde då. Jag har mina ryck då och då. :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känns som om tiden går sakta. Jag blev precis godissugen. Inte bra! Jag har ju slutat äta godis. Jajjemen, 14.e i fredags och då slutade jag. Såå..4 dagar hittills. Det ska gå bra.

Nä, det var väl allt för mig för just denna gång då.

Thank you!

/ Malin

Jag saknar Hans!

Min älskling åkte för ungefär 20 minuter sedan. Usch vad jag saknar honom redan. Saknade honom innan han ens hade hunnit åka. Det är verkligen inget roligt att ha en sambo som jobbar borta! Det är bläääääääääääää!

Det enda jag kan göra nu är att prata med honom varje dag och längta som sjuttsingen tills det blir torsdag igen för då kommer han hem :D


Jag älskar dig Hans!

Vi två! 

Vissa dagar..

Fan vad vissa dagar kan vara tråkiga! Idag har jag varit ledig. Började dagen med ca 3 skedar av en mannafrutti vid 9 tiden för att sedan åka iväg på blodgivning. Självklart är jag blodgivare! :) Det gick kanon, hade 136 i blodvärde förra gången vilket var perfekt, samt att detta var min 8:e gång jag lämnade blod i Gävle. Det blir lite granna på snart 2 år.
Iallfall, efter blodgivningen så begav jag mig till Valbo för att köpa mig godis. Jag slutar upp med godis imorgon igen, riktigt skönt får jag lov att säga! Fan vad skönt!
En kille på jobbet, Daniel, ska sluta röka samtidigt som jag slutar med godis. Jag tror jag vinner (lyckas bäst) men jag hoppas verkligen att han lyckas! Jävla cancerpinnar, usch usch! Alla som känner mig vet att jag INTE gillar rökning.!

Anyway.. hem till Bomhus, käkade en tallrik fil med fllingor och pratade med Andreas samtidigt. Min bästaste vän!
Sen så la jag mig faktiskt i soffan och käkade godis och kollade på tv och sen en film :) En riktig slapp dag, men det var ju trots allt min lediga dag och jag sa redan innan att jag bara skulle slappa! Nåja, jag diskade faktiskt och lagade mat. :)

Det är ju som bekant torsdag idag och vanligtvis brukar min Hans komma hem då. Vilket han skulle gjort, för joooodå han fick jobba in fredagen. Men nä, sen visade det sig att han behövdes imorgon också. Suck! Torsdagar är inte sig lik när inte Hans kommer hem. De tenderar till å bli så fruktansvärt tråkiga sega!  :(

Så nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på å lägga mig och sova. Jobba imorn och på lördag. Uha, vill inte jobba lördag. Men en sak är skönt, no more SÖNDAGAR att jobba. Nice!

/ Pessimisten Malin