Det finns ett tillfälle..

men jag vet inte om man ska satsa på det och bara köra. Är det ett steg bakåt eller är det faktiskt ett steg framåt i rätt riktning?

Jag drog en vit lögn...

En tjej, kanske 11 år, plingade nyss på dörren. Hon undrade om jag ville köpa något ur WWF katalog. Jag vet att det är till ett gott ändamål, men jag kände inte för att stå där och bläddra i katalogen. Så, jag drog en vit lögn och sa att vi har kusiner som håller på med sånt och att vi köper därifrån. Det värsta var att hon var ju så artig också.. Jag vet, jag vet, men det hade lika gärna kunnat vara jultidningar....

You've got mail..

13 nya mail i inkorgen och inget av värde..tråkigt!


Inte nu igen..

Våra katter får inte vara i sovrummet så därför sover jag med dörren stängd. Elivra, ena katten kraffsade på dörren när jag låg och sov. Ofta gör hon det när hon har hört att mitt larm har ringt, vilket jag även trodde denna gång. Jag klev upp, gick in på toaletten, ställde mig i duschen och började duscha. Kollade på fönstret och noterade att det var väldigt mörkt ute..nej, kan det vara så...tänkte jag, jag duschade klart och klev ur duschen, kollade på mobilen och ser att den är 01.48!!!!! Jag var alltså påväg till jobbet kl 2 på natten. Det var bara till å försöka torka håret, göra en fläta och lägga en handduk på kudden och somna om. Suck! Att jag lyckas å kliva upp den tiden å tro att det är dags att åka till jobbet, det är inte första gången jag gjort så. Ena gången kom jag så långt att jag klädde på mig, gick ut i köket och skulle börja göra frukost och kollar på klockan i köket och inser att, näe nu jäklar är jag uppe och yrar..

You can call me confused..

"Jag har ju inget att ha på mig.."

Hur kommer det sig att man kan ha så himla mycket tvätt ibland och ändå är klädkammaren full med kläder och ändå står man  där och tycker att man inte har något att ha på sig?? Fenomenet brukar drabba mig titt som tätt nämnligen...


Glass är min last..!

Jag älskar Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie. Den är underbar!!! :D Dyr, men ack så god.


Dagens pucko!

Vill jag utnämna mig själv till. :S
Det är så att min telefon stänger av sig själv ibland, vi kan säga att den lever sitt egna lilla liv. Igår jobbade jag kväll på jobbet, dvs till ca 21.25. Tidigare under kvällens lopp skickade jag ett antal sms. När jag satt i bilen och skulle ringa hem ville inte telefonen fungera! Det gick varken att ringa lr skicka sms. Va fan tänkte jag. Den har ju inte varnat för att jag har lite pengar kvar, så det kan ju inte vara det som är problemet. Jag tror att det kanske är halebop som har problenm men näe. Jag försökte starta om telefonen, inget nytt händer, jag tar ur batteriet, simkort, minneskort, allt, rubbet. Vill den fungera? Icke!

Folk kan ringa till mig men jag kan inte höra av mig till omvärlden. Man blir ganska handikappad då, jag lovar.
I vilket fall som helst så var jag, Hans och Danne å käkade lunch idag. Jag förbarmade mig över telefonen, och sa att det är nog dags att köpa en ny (jag hade ju en ny tidigare, men den gick ju sönder, så detta är ju min "reserv" egentligen). Det går inte att ringa nånstans, inte ens röstbrevlåda, men jag provar och skriver *120# och ser om det funkar då ( saldot på telefonen), jajjemensan, det funkade, och gissa vad den visar?! 0.27 öre kvar!!!!! Vart fan är varningssms:en som visar att, hey.. under 25 kr kvar, dags att fylla på. Eller rösten som säger, du har 0 kr kvar att ringa för. Inte fan tänkte väl jag på att jag inte kunde ha några pengar på mobilen kvar :O  Haha, och igår när jag var påväg hem så ringde Hans Olsson till mig, och så förklarade jag situationen med min telefon, och då säger han såhär: " Men har du pengar på kortet då?" " Jaaaa, det har jag!" svarar jag. Långnäsa, det hade jag inte!

Så. därför utser jag mig själv till dagens pucko!


*Pucko är gott*

I helgen blir det partaj..

Cityfesten poppar upp i staden och vi ska "tacka av" en kollega som ska vara tjänstledig i ett år. Jag tror det blir skoj, hoppas bara att vädret inte blir pissdåligt!