Alla dessa måsten..

Vad ska jag göra med mitt liv? Jag är 22 år. Är det dags att ta tag i det nu eller kan jag vänta några år till?
I december har jag varit på Ica i Sätra i 3 år! 3 år är väl inte så lång tid kan vissa tycka. Men det är väl det det faktiskt är. För ska jag vänta ytterligare 3 år till på att komma på vad jag vill arbeta med, ja då har det helt plötsligt gått 6 år. Och 6 år, det ÄR lång tid.

Vad vill jag egentligen syssla med? Vad Kan jag egentligen syssla med? Vad bör jag inte syssla med och vad bör jag syssla med? Vad ger mig en trygg ekonomi och vad ger mig ett roligt arbete? Kan jag få allt i ett i ett enda arbete eller måste jag nöja mig med att bara tjäna bra på jobbet och ha kul på fritiden eller ska jag ha kul på jobbet men inte tjäna speciellt bra? Jag vill trivas på jobbet, för då blir det roligt, och tjänar jag dessutom hyffsat på det så, ja tack.

Och kom inte å säg att, ja men jobba med något du är intresserad av. Det finns inget jag är riktigt intresserad av, däremot finner jag flera olika saker intressanta, kanske inget som väger över det andra. Listan kan göras ganska så lång på saker jag "har velat bli när jag blir stor"


Tänk om någon kunde komma och säga att detta skulle du passa att arbeta med Malin och jag skulle känna att JAAAAAA.. det skulle jag fasiken göra! Men det är ju den enkla vägen, och den enkla vägen verkar inte vilja göra sig synlig för mig. :(

Så ursäkta mig men nu ska jag gå in på
www.ams.se och leta reda på en väg jag kan välja.

På återseende.

/ Förvirrade människan Malin som känner klockan ticka. ( och varför gör jag det? jag är ju bara 22?!?)


Äntligen!

Då var det ÄNTLIGEN dags för semester!! Åker ner till Öland imorgon och hälsar på farmor 1 vecka. Jag, Hans och Frida.
Har lånat Henkes bil, en diesel, kommer lite längre på en tank än med seaten.

Då farmor inte har varken dvd, micro, eller dator så blir det en skön vecka utan massa elektronik :)

Det ska bli skönt att komma till Öland, alltid lika härlig känsla.

See you when I get back!
Puss å hej
/ Malin



Här har vi endast hand om de som redan är sjuka...

Jag ringde till Bomhus hälsocentral idag för att jag ville boka en tid för hälsoundersökning då jag behöver göra en sådan för att kunna skicka in papper angående C-kort.

- Hej jag skulle vilja göra en hälsoundersökning till ett körkortstillstånd.
- Ja, nej sånt gör inte vi här. Men jag måste ändå föra in det i journalen, vad har du för personnr?
- ?? Ja, 851227- xxxx.
- Okej, men hur ska jag göra då?
- Du får vända dig till en privat inrättning.
- Jaha, men hur får jag tag på en sån då?
- Det får du kolla upp i telefonkatalogen.
- Okej, men hur kommer det sig att jag inte kan göra det hos er? Det är väl samma sak?
- Nej, för här tar vi endast emot de som redan är sjuka!
- Jaha, då vet jag, Hej, klick!

Jag kan inte ens vända mig till min egen hälsocentral för att få genomgå en hälsoundersökning som kanske tar max 10 min. Mycket underligt enligt min mening.


Välkommen du härliga värme

Vaaarmt idag, och ledig är man :)

Gårdagens nöje bestod av en fest hemma hos arbetskamraten Magnus. Väl där fick vi äntligen träffa båda dessa personer vi har hört talas mycket om "brorsan och tjejen". Så nu vet vi att de finns på riktigt. Jag höll mig till vatten igår och Hans drack alkoholhaltiga drycker. De andra kände för att dra ner på krogen, det gjorde inte vi, vilket resulterade i att vi skiljdes åt i Andersberg, de åkte taxi ner på stan och jag och Hans åkte hem till oss.

Fick höra idag att pojkarna var en aningens "på" igår, eller ja kåta som Frida föredrog att kalla det. För den ena utav dem tycker jag inte att det var okej, han har ju ändå en tjej som väntade där hemma, men samtidigt blir jag faktiskt inte förvånad om jag tänker tillbaka på julfesten vi hade i november. De andra två.. ja, det kunde jag ju faktiskt ha förväntat mig. De är något speciellt med fulla killar, de lyckas sällan hålla sig speciellt diskreta.




Nä, fan för att sitta här, ut ska jag! Morsning!!!!!!