En ledig dag som denna..

Jag vaknade alldeles för tidigt imorse av ett högt oväsen. Ungefär som om nån borrade alldeles ovanför sängkanten. Och nästan så var det också, efter att ha hållt för öronen tillräckligt och insett att jag kan verkligen inte somna om till detta läte, går jag ut i hallen och kikar ut i titthålet och vad ser jag? Jo nån arbetare som håller på och monterar nått skåp i trapphuset, han borrar i samma vägg som hela ena vår sovrumsvägg består av....!!
Irreterad och nyvaken som jag var funderade jag på om jag skulle öppna dörren och säga åt arbetaren att " Du kan väl åtminstonde vänta till efter kl 9!!" Jag sa aldrig åt honom. Jag insåg att det var väl lika bra att kliva upp då. (Jag skulle kliva upp ca 40 min efter det att jag blev väckt, men det hör inte till saken :P )

Vid ca 10.45 kommer lillasyster och hämtar mig och skjutsar ner mig till stan. Väl där träffar jag Elalne. Elaine, underbar människa. Dig har man alltid trevligt med! Man kan skratta, man kan prata allvar, man kan bara vara sig själv :) Gick först på stan. Shoppade lite granna. Blev två tröjor, ett linne, ett par örhängen och en halsduk.
Vid lunchtid köpte vi med oss lite mat och gick hem till Linnéa, Elaines lillasyster. Käkade och sen begav vi oss till Linnéas skola. Hon går frisörutbildningen och jag och Elaine skulle bli stylade med glamour tema. Silkesrullar i håret och bli sminkad hör väl inte direkt till vardagen.. :P Haha, hoppas hon får bra betyg iallafall. Det var en kompis till Linnea, Emelie hette hon, som sminkade och fixade håret på mig. Från 14.00 till 17.30 tror jag vi höll på, så det blev en heldag tillsammans. 

Sedan kom mamma och hämtade mig. Kände inte riktigt för att gå hem i snöblandat regn, inte riktigt klädd för det. :P Vi åkte hem till mormor, sen iväg och handlade, lagade mat, och sen hem till mormor igen.
Jag och Hans gav mormor en städning i julklapp förra året. Kanske dags att ta tag i det snart. Hon säger ju inget själv och att döma av hur det såg ut där idag så är det dags att städa snart!

Nu sitter jag här och ska gå och lägga mig.
Tack för mig!
Godnatt...