Öland..

I torsdags åkte vi ner till Öland. Jag, Hans, Frida och Jesper. Pappa åkte redan dagen innan på Mc:n. Det är några mil dit ner :P Men alltid lika trevligt att komma dit. Kort och lång och Kroppkakor, härligt!
Vi var och hälsade på farfar på kyrkogården. Önskar att han fortfarande levde. Eller kunde ha levt i några år till iallafall så att vi hade kunnat umgås mer. Jag var bara 7 år när han dog. Tråkigt.

Tänkte lägga upp lite bilder från resan :)












Lite ändring borde det bli..

Jag tycker det är lite halv sorgligt att vi ( med vi menar jag Jag, Frida och Jesper) har haft någon kontakt med våra halvsyskon under vår uppväxt. Cecilia träffade vi ju ett tag när hon kom ner och hälsade på, men sen blev det inte nå mer av med det. Tråkigt. Jag hade tyckt om att ha en storasyster. Nu har jag ju två egentligen, två "halvor" men Lotta har vi ju inte direkt pratat med så mycket. Men...klart att det kommer ett men :) Det är iallafall trevligt att vi har börjat prata med Cecilia igen. Dock på msn men alla sätt är bra utom de dåliga. Hade varit trevligt att träffas lite oftare i verkligheten också. Ja, det tycker jag, och så ska det bli! :)

Igår fyllde pappa år. Knappt så det gick att få tag på honom. Jag jobbade till kl 18 och försökte ringa där vid 19-19.30 tiden.... men icke att han ville svara.. men tillslut så :) Ute och åkte MC han :)
Grattis Grattis till dig iallafall!

Min bil har blivit så snygg nu. Nedlackad. Tonade rutor. Mums. Bara fälgar som fattas nu :) Synd bara att det är dyrt.. :(

Allt för denna gång.

Puss å hej



Today..

Idag har jag varit ledig. Skönt har det varit men jag har ändå inte gjort något speciellt idag. Jo, jag och syrran va och solade solarium en sväng. Väldigt längesen jag gjorde det sist. Och shit vad fräknar jag fick! Hela ansiktet. :) Och när jag kommer hem hade jag fått nya Cosmopolitan tidnigen och där i är det en artikel om att det är farligt att sola solarium och om en tjej som fick hudcancer. :s Aja, sånt man får leva med. Händer VÄLDIGT sällan att jag solar.

Idag kom sängstommen vi har köpt. Och madrasserna har vi redan här hemma sen vi va på IKEA. Blir till å skruva upp den i helgen. Ååå.. en större säng, härligt :) Våran första egna gemensamma säng. Ingen kommer ha sovit i den tidigare. :P

En viss typ av planering är gjord för sommaren. v.27 blir det Öland. (jag skulle få ledig och jag hoppas att han har fixat det) 2 veckors semester i augusti. Då blir det förhoppningsvis Liseberg. Ja, nu pratar jag ju för mig, jag vet ju inte hur min kära sambo ska ha semester. Han ska lämna in önskemål om semster men han har nog inte gjort det.....än... :S Det blir nog bra :P

Djupare än så här blir det inte idag.

Ciao! 

/ MK