Glasögon

Idag har jag hämtat ut mina glasögon. Det är dock inte mitt första par. Jag har haft ett par tidigare. Men jag ska ju inte påstå att jag använde de speciellt ofta. Jag ska dock använda dessa mer. LIte ovant i början, men man vänjer sig väl :)

Usch, vad trött jag har varit idag. Kändes som om jag hade en sten hängandes mitt i pannan. Inte så att jag hade ont i huvudet, utan just den där tyngande känslan. Och trött.. trött trött trött. Imorgon kommer jag nog vara ännu tröttare. Imorse började jag kl 8 men imorn har vi inventering och då början jag 06.00 :( På min lediga dag och allt. Jag får se det som så att jag borde hinna med mycket illafall när man kommer upp så tidigt på morgonen. Fast jag måste kliva upp runt 04.40, näe, då tycker jag att det fortfarande är natt! Eller ja gryning då åtminstonde.. uha... aja..som den morgonpigga människa..errrhm jag är, så ska jag iallafall komma upp då, sen om jag är pigg eller inte, det är en annan femma :P

Inventering ikväll. Jag ska strax åka. Håller väl på till ca 22.00 nånting. Hoppas jag får några roliga hyllor att inventera. =)

Ciao!

 

En ledig dag

Ja, idag är jag ledig. Skönt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för något idag. Det är inte så kallt ute, eller mjo..kring -6 men det har ju varit kallare andra dagar. Jo men det jag skulle säga var att jag funderar på om jag ska gå ut och gå lite. En härligt uppfriskande promenad :)

Varför blir så mycket som man aldrig har tänkt sig?
Jag försöker planera något, det skiter sig.
Jag har inte planerat något, det skiter sig.
Jag måste nog ha en balans mellan att inte ha planerat och att ha planerat.  Men hur lätt är det?

Näe, nått vettigt måste ske idag, så jag tror jag börjar med att inte sitta här.... :P

Jo, jag vill skänka ett grattis till min vän Elaine som fyller 22 år idag, GRATTIS :)

Ciao!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Då har jag gjort som alla andra och skaffat mig en blogg då. Får se om jag kommer ihåg att skriva här, jag ska försöka iallafall :)

Allt möjligt kommer att skrivas här, från funderingar till livserfarenheter till en massa strunt :P


Mycket nöje!