Oh fuck this is painfull!

Nyss kommit hem efter en hel dag på jobbet (6.30-17] och det känns som om mina ben ska gå av precis på mitten! Rakt av vid knäna! Jag MÅSTE verkligen bege mig till en sjukgymnast snart, skulle tro att det är dags för nya inlägg sen borde jag även kosta på mig ett par riktiga inneskor OCH uteskor. Jag behöver mina ben (och fötter), det är ju de som bär upp hela min kropp!!

Jag ska banne mig ta ett fotbad idag, jajjemen.


Dagens summering: Känner mig gammal och skröpplig, värk i benen och ryggen, ja där har jag ju ont från det att jag vaknar tills det att jag lägger mig igen. :S


Jag kunde inte hitta rätt dörr..

Inatt jamade vår ena katt, Chip. Han ville ut. Det var alldeles kolsvart i sovrummet och jag kliver upp och ska gå fram till dörren, vilket jag aldrig direkt haft problem med innan, jag lyckas alltid ta mig fram. Inatt tog jag mig visserligen fram till dörren, men nu råkar det ju vara så att tänk dig en 90 graders vinkel, till höger är dörren till klädkammaren och till vänster på vinkeln har vi dörren ut till tv-rummet, alltså den dörren jag tänkt öppna. Jag räcker mig efter handtaget, får tag på handtaget, men det går ju fan inte å öppna dörren!! jag känner ju att handtaget är åt fel håll men ändå kan jag inte lyckas hitta rätt på det andra handtaget! wHOOOOT... Vart är handtaget liksom?!?!  Till slut så lyckas jag ta mig ut ur rummet iallafall och släppa ut Chip. Jag skyndade mig raskt bums ner i sängen igen men stängde inte dörren helt, bara drog igen den lite. A little bit confused..

Kanske dags att modernisera?

Krogarna i Ljusdal, ja åtminstonde Michelles, ni borde införa på er meny ett laktosfritt alternativ. I dagens samhälle blir det allt mer vanligt med laktosintolerans och någon annan form av ex. grädde eller smör borde restaurangerna ta in, ja just in case t.ex Carro känner att hon vill äta något annat än grekisk sallad :)

Så.. laktosfritt, sojabaserat, havrebaserat... come on people!

Still here


Ps. I love you

Jag har läst boken och nu har jag även sett filmen. Till en början tyckte jag att boken var mycket bättre och i sin helhet tycker jag nog ändå fortfarande att boken är bättre. Men en bit in i filmen så var jag fast. Blödig som jag är så föll det en hel del tårar ned för mina kinder. Och "Danny" var med i filmen. Och med "Danny" så förknippar jag det självklart med Grey's anatomy. Precis som man ibland kan höra om McDreamy och McSteamy. ;)

Det är inte alltid man läser boken innan man ser filmen, men det kan vara ganska trevligt tycker jag. Självklart fattas det ju vissa bitar då man läst boken först, precis som det tillkommer fakta om man ser filmen först och läser boken sedan.

I give it a MMMM (= 4 solar, getingar eller vad du nu vill kalla det)


Åhhh.. en låt som är med i filmen. Still here. jag blir kääääär!  Passar så bra!!!


Avenue Q

Igår var vi på teatern i Gävle och såg Avenue Q. ( Jag, Hans, mamma, Stefan. Frida och Jeppe)
Till en början var jag ganska skeptisk till hela showen, mycket för att jag kikat på youtube innan på den engelska versionen och tyckte väl att njaaaa.. detta är nog inget för mig. Men det var bra. Och någon som gjorde mycket bra ifrån sig var Linus Wahlgren. Jodå, han var där :) Så, ni behöver inte vara oroliga, jag tyckte föreställningen var bra.



/ Malin

[aveqv06.jpg]

När anses en människa vara förbjuden frukt?

Är någon som ens bästa kompis varit tillsammans med förbjuden frukt?
Kanske syrrans senaste ragg, förbjuden frukt?
Någon som redan har en partner, är den förbjuden frukt eller är det tillåtet att ragga på den ändå?

Vem, när och vad anser du vara förbjuden frukt?




Det där gillar jag inte!

En person medgav idag att denne aldrig "har fel" enligt den själv.  No wonder att det inte går att resonera med dig!
Okej att man är envis och kanske inte vill ge sig först för man tror att man har rätt, men när du är överbevisad, medger du inte att du har fel då, ja då är det något fel på dig. Man ska mötas efter halva vägen.


Ryggont!

Aj aj, nu börjar ryggen värka åter igen. Att jobba i mejeriet är inget bra för mig. Tung och kallt. Och kallare blir det när vintern kommer :S
Blir nog till att boka massage igen. Thank god för att det finns massörer i detta avlånga land!

Värma vetekudden, jaaaaaaa!

Det var den helgen det..

Trots att jag hade fredagen ledigt från jobbet så jag totalt sätt var ledig torsdag, fredag, lördag och söndag så känns det som om jag inte har hunnit med så speciellt mycket ändå. :S Varför ska tiden gå så fort för?
Lördagen gick iofs åt till att åka till Sundsvall och spela innebandy. Vi förlorade med 9-12 så det var ju inte speciellt skoj, men men.. det är bara å ta nya tag. Jag hör ju egentligen inte alls till laget, jag är en extring som har turen att få spela med dem. Men.. de behöver mig :P Åkte mot Ljusdal vid 12.30 sen mot Sundsvall och hemma igen strax efter 20.00 :S 

Men efter att jag kom tillbaka till Skålbo igen så stack jag och Hans efter en stund hem till Cissi och Lars. Där blev vi sittandes från ca 21.00 till ja.. klockan hann bli 01.40 innan vi stack därifrån... Vi hade väldigt trevligt! Jag höll dock på att somna ett tag, övervägde starkt att resa mig upp och ta lite frisk luft, men sen kom vi in på något samtalsämne som fick mig att vakna till igen.  

Idag har jag gjort en tårta till Morfar Lasse som fyller 76 år idag. Grattis till honom :) Han är så snäll å go Hans morfar. Han har blivit min morfar också :) 

Klockan ringer väl vid 05.00 imorgon så det känns som att sängen är det enda rätta stället för mig att vara på just nu...

Jag säger godnatt!