Dagens bästa


Dagens bästa: Jag står och arbetar i mejeriet ( ett mejerirum, ingen utväg däifrån alltså utan man går in, runt och sen ut igen) då kommer en dam fram till mig och frågar "Hobbylim, är det hitåt det?" Tanten ser helt seriös ut varpå jag vänder mig mot henne och svarar " Neeej, då får du gå ner mot kassorna" Hon går ut ut mejeriet, stannar en bit bort, tänker till lite och får en aha upplevelse pekar med fingret och säger "kassorna" och går därifrån.
Okeeeey, tänker jag, någon gång ska ju vara den första. :)



/ Malin

Btw, Ffs, varför går det inte att gå in på hotmailen för??? Jag såg ju tidigare att jag hade fått mail, ett som jag vill se, men icke, det fungerar ej. Suck....

Idag väljer jag att dissa..

En riktig dissning vill jag idag ge till den/de som natten till idag STAL mina 3 extraljus på bilen.
Hyggligt nog lämnade de kvar muttrarna på backen! Well thanks!
Tänk att det ska vara så svårt att skilja på DITT och MITT.

Så en utav de drygaste jäkla måndagarna jag haft visade det sig att detta skulle bli. Turligt nog få gick allting väl på jobbet. Annars hade jag nog bara gett upp och åkt hem!

Till alla er där ute, ni som har barn, väntar barn, tänker skaffa barn, lär de för guds skull att skilja på MITT och DITT!

 Summering : En riktig feting dissning till idioterna som stal mina extraljus. Det enda positiva som kom ut av denna situation är att det inte blev några skador på bilen, för hade det blivit det, ja då hade ni hört mig varit ful i mun på ett annorlunda sett idag!

Piss off!

image22

Valentin dagen

Idag har jag spenderat min dag hemma i lägenheten. Varit ledig från jobbet, skönt måste  jag säga trots att det har gått väldigt bra hittills denna vecka. Vaknade av ett hemskt ljud. Någon borrar i väggen, vad som känns att vara, rakt ovanför mitt huvud. Hemska ljud. Detta sker vid 9-tiden och självklart kan jag inte somna om. Bara till att kliva upp. Jag som hade tänkt att tillåta mig själv sova till åtminstonde 9.30, men icke.
Kikar på våra bästa år och äter lite frulle samtidigt. Sitter sedan vid datorn en sväng, klockan börjar närma sig 12 och jag går in till sovrummet och börjar sortera av den gigantiska tvätthög vi har. 5 maskiner blev det totalt, det kan man lika med 4 blåa ikea kassar, 4 fulla alltså. Så jag har haft å göra. Missar lite av andra sändningen av våra bästa år, men bänkar mig åter igen framför tv:n. Hinner med att diska och fixa lite i köket innan Hans kommer hem, tänder massa ljus i lägenheten och börjar med maten. Får en bukett med rosor. 5 st. Hans glömde prislappen på :) 445 spänn för 5 rosor. 89 kr styck. Sanslöst. Men de var jätte fina iallafall. Själv hade jag gjort ett kort och skrivit lite i, och så lagade jag en väldigt god middag också förstårs. ;)

Nu sitter jag här hemma själv. Hans åkte till Uppsala tidigare. Han ska jobba inne på verkstaden ikväll och imorn. Känns lite lustigt nu när man är van att han är hemma. Börjar bli trött så snart vankas det sänggång.

Älskar dig Hans!

Peace and love my friends, peace and love!