Haha..Sara.O jag och Emma

image3

Hur ska det gå?

Det känns som om jag vill hinna med så himla mycket, men jag vet bara inte hur. Och vad är det egentligen jag vill hinna med? Va fan ska man vara en sån jävla slöfock för? Jag är 21 år, borde inte jag har lärt mig vid det här laget att ta tag i saker och ting? Näääärråå.. här sitter man på arslet fortfarande. Irreterande!

Jag vill resa. Resa kostar pengar. För att resa krävs planering. För planering krävs en idé. Jag har en idé, jag kan planera, men jag har inga pengar."Det är väl bara att spara", nej det är inte bara att spara, tyvärr så har man ju utgifter också. Ett stort TYVÄRR.

Costa Rica hade varit spännande att åka till. Få öva på spanskan. Se den otroliga naturen som finns där. Häftigt! Nu pratar jag inte om en vecka eller så utan näe, snarare en månad.


Om inte om fanns vore jag miljonär!


Jag vill så mycket, men sen fastnar jag på vägen. Jag kanske börjar...sen slutar jag.. Jag gillar inte när jag inte kan välja, tyvärr så är min sambo lika dålig som mig på beslut, om inte snäppet sämre. Förstår ni varför saker och ting kanske inte händer och blir av?

Jag kan sluta äta godis, rätt lätt faktiskt. Jag önskar att jag kunde arbeta upp min karaktär när det gäller andra saker. Vi får se, förr eller senare ska det gå. ;)

Tänkte bara tillägga att det var party i lördags hemma hos Mia. Mycket trevligt!! Det får vi göra om, eller vi ska, de har redan börjat planera :)

That's all for now!