Read the lyrics..

When I'm dreaming I'm guided to another world
Time and time again
At sunrise I fight to stay asleep
Cause I don't want to leave the comfort of this place
Cause there's a hunger, longing to escape
From the life I live when I'm awake

So lets go there
Lets make our escape
Come on; let's go there
Lets ask can we stay?

Chorus
Can you take me higher?
To the place where blind men see
Can you take me higher?
To the place with golden streets

Although I would like our world to change
It helps me to appreciate
Those nights and those dreams
But my friend I'd sacrifice all those nights
If I could make the earth and my dreams the same

The only difference is
To let love replace all our hate
So lets go there
Lets make our escape
Come on
Lets go there lets ask can we stay

Chorus

Lets go there
Lets go there
Lets go there
Lets ask can we stay

Up high I feel like I'm alive for the very first time
Sat up high I'm strong enough to take these dreams
And make them mine


Creed-higher

Hej du lediga dag.

Idag har jag varit ledig. Skönt. Hade ställt klockan på 9.30 ungefär, jag hade lugnt kunnat sova längre, men då anticimex skulle komma kring 11 så var det bara att kliva upp. Gjorde mig iordning och vid 10.55 plingade på dörren. Han gick in, gjorde sitt och gick ut igen, besöket tog väl si sådär 5 min. Snabba puckar!
Då jag inte fick befinna mig hemma på 2 timmar åkte jag iväg till mammas jobb och sedan åkte vi och käkade lunch på Robbans. Isterband och stuvad potatis blev det. :) Gott! Jag och mamma var väl de enda i matsalsdelen av kvinnligt kön, resten var bara massa karlar. Släppte av mamma på jobbet igen och sedan drog jag till Valbo. Shopping på G. Eller så inte. Jag måste dock medge att jag fick med mig några påsar hem, MEN jag hade kunnat få med mig mycket mer, med tanke på alla presentkort jag hade med mig :) Men det blev iallafall lite nya ljus, ett par jeans, (halva priset faktiskt :P ) en tröja och en väska.

Vid 17-tiden var det drags att dra ner på stan, parkerade och sedan gick jag in på Face and body center. MASSAGEDAGS! Skönt skönt! Rygg och nackmassage blev det. Hade egentligen ett presentkort på kroppsmassage, men då jag har haft så %##"¤%¤# ont i ryggen på sistonde så valde jag att omvandla det till 2 st rygg och nackmassage istället. Skönt var det, men ack så ont det gjorde på 2 ställen, men speciellt på sidan av höften ungefär. Shit! "Du var lite spänd här" Jo tack, sa jag, det känns!!

Kvällen har bestått av tvättning ( tur var väl det, jag hade bokat fel tid, tog 15-18 fast jag trodde jag tog 18-22, så bra kollade jag efter!!) men hon som tvättade var snäll ochj lät oss ta 2 maskiner, så hon hade bokat alla 4. Var til valbo och lämnade in min mobil på lagning och sen har syrran varit här en sväng så vi köpte hem mat tillsammans.



Nu sitter jag här och funderar faktiskt på att gå och sova, för sova, det brukar nästan alltid vara skönt!

ZZZZZZzzzzzzzZZZZzzzzzzzzZZZZZzzzzzz.....


Fundering

Ibland får jag för mig att terapi skulle nog vara bra för mig. Nån som har lust att hosta upp de pengarna? :S


Underbara innebandy

Vi hade träning idag. 8 personer var vi. Överlycklig! Så roligt att spela 4 mot 4. Jämt var det också. Riktigt bra träning, för det nog rann det svett från allas pannor idag, mja...bortsett från Frida då kanske, men hon var ju flygande målis eller något liknande :)

Ledig imorgon, gött som faaaaan! Å på lödag, då är det båt och Åland som gäller :P Fett nice!


MMmmm..

I like your music..and you know it!



Utökad familj, eller?

På lördag händer det. DET. Vi får utökning i vår familj kan man väl säga. Pappas fru som han gifte sig med i somras och hennes 2 barn kommer hit till Sverige. Jo, så här ligger det till. Pappas fru, vi gör en försvenskning och kallar henne Tanja, är syster till Kim, pappas arbetskamrat sedan några år tillbaka. Kim och Tanja kommer från Vietnam. Pappa och Tanja började prata med varandra över internet och sommaren 2007 reste pappa och Kim (med familj) till Vietnam där pappa och Tanja gifte sig. Som alla vet tar det ju sin lilla tid med papper och sådant att bli klart, men nu är det alltså ordnat och på lördag morgon landar de i Sverige. Pappa är glad och lycklig, det betyder att vi också är glad och lycklig, för hans skull.
Haha, vilken upplevelse det kommer bli. Tanja har väl inte lärt sig den bästa engelskan ännu, hennes barn kan dock mycket mer. Så det kan ju bli intressant!
Det är alltså så här det ligger till. Våran pappa har en vietnamesisk fru, och kommer få 2 "bonusbarn." Tänk det trodde jag aldrig om pappa... men det är klart, efter förhållandet med psycho Lena så har jag sett ett tålamod hos min far som jag aldrig tidigare sett.

Bara morgondagen kvar, sen är det ledighet, jag måste säga att jag längtar!

Budgivning

I fredags var vi med om vår första budgivning på ett hus. Otroligt vad fort det gick. Bara minuter mellan varje samtal. Och nervöst. Vi ville verkligen ha huset. Vi hade satt vårt tak på 900 000. Utgångspriset på huset var 790 000.
Vårt sista bud blev 890 000, de andra la 900 000, då la vi oss. Ingen idé att fortsätta.
Tråkigt men sant, men, det kommer fler hus.

Just nu har vår datamus slutat fungera, den gör så lite titt som tätt efter gårdagens elbrand i fläkten. Ska försöka spara detta jag har skrivit och på nått sätt få den att starta igen.

Kvällens ord: Suck!

Varför?

Varför dölja det? Varför gömma det?
Man mår inte bra av att hålla allting inom sig. Prata människa! Prata!

Ännu ett program

Söndagar 20.30 på TV4. I en annan del av köping. De är så bra! Trots att jag bara har sett 3 eller 4 program på älskar jag dem. Så himla bra. Tobbe är bäst! :)
Så, har du inget bättre för dig en söndagskväll, slå på 4:an och kolla på det!

Vi åkte till Bergby idag, åkte förbi huset, 2 gånger. Kikade även in byn. Åkte väl en 3 varv eller så :) Pappa var ju med så vi måsta visa honom hur det ser ut. Fick väldigt gott betyg.
Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!Jag vill!!!

Imorgon är det jobbdax igen. Tänkte vara på jobbet strax efter 6.00, jag börjar 7.30 i vanliga fall men jag ska sluta tidigare så då tänkte jag vara ambitiös nog att börja tidigare också. Det visar sig hur fort det går imorgon bitti :)

Jag gjorde en blåbärspaj nu ikväll, det var gott, men ack så mättande! Då klarar man sig i några månader framöver från sådana gottigheter, men glassen, den ger jag inte upp!

Nej, nu får det väl räcka såhär va?


Hus

Jag vill ha huset, jag VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL!! :)