Det bor nog en liten hjälte i mig ändå..

Idag efter jobbet åkte jag till Valbo köpcentrum för att handla lite. Jag går runt och kikar lite i olika butiker och när jag är i en butik och strosar lite så hör jag hur röster börjar höjas utanför. Nyfiken som man är börjar jag kolla ut och ser att en kvinna står och pratar med en man, det står 2 kartonger på golvet, jag uppfattar det som om att det är dvd maskiner eller liknande. Du kan ju inte bara gå ut sådär säger kvinnan! Mannen svarar något sluddrigt tillbaka. För att inte verka allt för nyfiken bestämmer jag mig för att gå vidare ner mot JC som ligger längst ner närmast utgången. Jag kollar mib bakåt då och då eftersom kvinnan och mannens konversation hörs ljudligt. Plötsligt hör jag hur kvinnan skriker
- STOPPA DEN DÄR MANNEN!!!!!!!!!!

Mannen kommer springandes, och låt mig berätta att det var ingen liten karl!!! Han tänker fly ut genom utgången/ingången. Jag ser kvinnan springa efter honom och nu har även köpcentrumets vakt kommit dit och springer efter även han. Mannen springer förbi en kund och den nästa i hans väg är jag. Jag bangar inte utan försöker rycka tag i honom vilket resulterar att min påse jag höll i runt vänster hand hamnar på ett ungefär mellan hans arm och kropp, jag stannar upp hans fart ganska rejält för han hinner aldrig ut och vakten och kvinnan hinner ikapp honom och trycker upp honom mot väggen. Jag kollade på en liten stund men valde sedan att gå in på JC för att fortsätta min shoppingtur. Självfallet står jag alldeles vid ingången till JC och ser vad som händer mellan vakten och mannen. Med betong mot sig och även handfängsel för de bort mannen. Jag hittade inget intressant på JC för stunden utan begav mig vidare in till nästa affär.

Man kan ju ofta undra, hur skulle jag bete mig om någon misshandel skedde eller om någon, som i detta fall, skriker, Stoppa honom, stoppa honom!! Jag summerar det som om att jag ingrep och det hoppas jag även att jag kommer att göra i framtiden.

Listen to me..

-Izzy, i'm here for you.
-Tuch me, i'm for real.

Denny har kommit tillbaka, hon kan se honom, hon kan känna honom. Det borde vara de två, men han är död. -Izzy, i'm here for you. Kan det vara så att han kommer att erbjuda henne att följa med honom? Kommer han säga att hon är dödsjuk?

Jag älskar Grey´s anatomy!



Bloody sunday!

Söndag idag vilket betyder att min älskling ska bege sig till Uppsala igen! :( Me don't like!!
Hans har börjat på ett bygge borta vid Arlanda också och där jobbar de inte in fredgar, så han får snällt jobba till 13 på fredagar. :( Usch, helgen blir så kort!

Saknar min babe juh!!

Snön yr ute...

det har kommit snö. Snö snö snö! Jag vill åka skoter! Köra själv.. för jag har ju skoterkort :) Tog det förra säsongen. Det som fattas nu är väl en egen skoter då, men de pengarna har jag inte och inte tänker jag låna till dem heller.

Jag såg en till RÄV som gick över vägen här om dan, men han var inte lika duktig och tog övergångsstället :P

Nostalgi

Jag hade en par disketter som Stefan har fixat fram innehållet på åt mig. Vår nya dator har nämnligen inte diskett läsare.. (varför skulle den egentligen? :P )

Massa gamla berättelser, jag var ju av en liten författare när jag var yngre, och bilder hittade jag, tänkte jag ska lägga upp lite här så ni kan bli lite nostalgiska med mig :)





Det här blev ju inte alls som jag ville.. hälften av de jäkla bildera vill ju inte laddas upp här på bloggen och just nu hajjar jag inte varför?!! Aja... ni får nöja er med dessa två då..


Greek

Jag kom hem, lagade mat, sedan satte jag mig framför datorn för att köra ett maraton av tv-serien Greek. Det är så bra! Det faller mig i smaken måste jag säga, och det är ju så lämpligt att kunna kika på det så här på datorn bara liksom :)


Jag är faktiskt imponerad!

Imorse när jag åkte till jobbet så såg jag en räv som tänkte gå över vägen. Bilen framför mig saktade in och även jag gjorde detsamma. Räven stannade upp för att sedan, så fort jag passerat ( jag hade ingen bil bakom mig såklart) gå över vägen, på ÖVERGÅNGSSTÄLLET!!!!  Det var allt lite lustigt tyckte jag! :)


Börjar du brinna så kan jag släcka dig

För jag har varit på brandkurs idag :P

Fy fasiken vad lätt det kan börja brinna, det tar bara några minuter innan det är övertänt.. Scary... :S


Vilken helg!

Den var sådär!
 Jag väljer att inte yttra mig mer om detta.


Are you telling the truth?

För din skull hoppas jag att du gör det! Och btw, det är lika mycket mitt problem som det är min fars, vi är en familj du vet?! Imorn på dig... och fixar det sig inte imorn...ja då blir "Vad är problemet?" inte det enda sms jag skickar till dig.
Jag hoppas faktiskt att du skäms..


......

Ibland får jag sån ångest!!! vad ska jag göra med mitt liv???

Tatuering

Just ja.. kom på att jag glömt å lägga in en bild på min tatuering jag gjorde 25/9.


Free today

Idag har jag min lediga dag. Jag unnade mig själv sovmorgon och en riktig långdusch. Det var skönt det!
Dagens planer är :

* Massage 14.15
* Åka till Hemtex och kika lite. Ev köpa nya gardiner eller så?
* Tvätta
* Diska
* Ugly Betty
* Åka hem till mamma
* Träning? Antingen gymmet eller hemma.