Gävle á la Melodifestival

Ja, då har melodifestivalen kommit till Gävle. Jag och Hans var på genrepet idag. Första gången jag är på något sådant. Spännande och se hur mycket det är runt omkring än det man får se i tv-rutan.
Mina två favoriter, och jag brukar ju tippa rätt... ( :P ) gick till final. Härligt Härligt!

Nästa lördag blir det nog utgång här i Gävle. Är party hemma hos Mia först. Tror vi ska dit. Beror på om jag bestämmer mig för att jobba eller inte. Ska höra med Hans och se vad han säger.

Idag/kväll har vi möblerat om i tv-rummet. Skönt med lite förändringar. Ska kolla efter en till möbel imorgon och kanske även eventuellt en ny matta att ha under soffbordet.

That's it for now everybody!

// Malin <3

Ett tag sen

Jag vet, det var ett bra tag sedan jag skrev. Jag vet inte varför, har bara inte blivit av. Eller jag har inte orkat skriva heter det....

Jag måste bara få berätta. Jag satt och kollade på schlagertoppen på aftonbladet.se och så kommer det upp en kille med låten As The One You Are. Så himla bra!! Riktigt bra låt och vilken härlig röst han har. Jag letade mig vidare till hans myspace sida, där finns det fler låtar.. *tycka om* Hoppas han vinner schlagertoppen grejset, blir känd och släpper massa skrivor. :) Så jag kan köpa dem alltså :D

Jag ska kolla på OC nu... första avsnittet nu efter att Marissa hade dött var inget bra tyckte jag, men nu börjar det ta sig igen. Så på återseende!

Det ska inte dröja allt för länge denna gång.

Hasta La Vista!


Vi två


Vi två

                                 Jag älskar dig Hans! Vi två! :)

Inventering och årsdag

  Dagen började med att stiga upp kl 04.35 för att göra sig iordning och åka till jobbet. Tidigt, väldigt tidigt. Väl på jobbet är det dags att börja inventera. Jag börjar med kryddorna. Faktiskt helt okej att inventera kryddorna, inte speciellt jobbigt eller bökigt. Den översta hyllan var ju självklart smidigast att inventera. Efter att jag var klar med kryddorna vad det bara att fortsätta på andra sidan kryddorna och inventera buljong, salt, remouladsås osv. Detta var lite bökigare skulle jag vilja säga.
Jag var klar med att inventera runt 10.30 så då begav jag mig hem och hoppade i den efterlängtade duschen. Skönt! Efter att jag gjort iordning mig så var det dags att åka till söder och luncha med mammas man Stefan. Vi åt på Wook, ja vad det nu heter. Wan San(osäker på stavningen) brukar vi säga, ja han heter så, han som driver stället. God wok buffé.

  Idag har jag inte ätit godis på 1 år. Vilket jag firade med att, ja just, äta godis :/ Men det är tänkt så. Jag är en periodare när det gäller godis. Antingen så äter jag, och oftast blir det kanske lite för mycket, eller så äter jag det inte alls. Första gången så höll jag uppe i 3 år. (Ja, det är lång tid, hela gymnasietiden faktiskt, men det gick väldigt bra) Efter det så åt jag godis i 1 år. Höll uppe i 1 år. Åt i ett halvår. Höll uppe igen. Ja ungefär så. Jag har alltid tidigare slutat äta godis den 14.e februari, men nu sist jag slutade så blev det den 1:a februari, jag vet inte varför, det bara blev så. Min plan nu är därför som så att jag får äta godis nu fram till den 14:e februari, efter det slutar jag med godis igen. Och det ska bli skönt. Jag ser faktiskt fram emot det redan nu. 


Jo, just det, jag måste ju bara nämna det. Imorse åkte jag från parkeringen vid 5.30. När jag kom tillbaka vid ca 11.00 så stod det en bil på min parkeringsplats. (Jag har en p-plats med motorvärmare som jag betalar för) Men vad är det här nu då tänkte jag. Första gången det händer. Jag skriver lite fint en lapp och sätter vid dennes bilruta. Den löd ungefär, " denna plats är upptagen. Jag har nr 16! " typ nått sånt. När jag åkte iväg vid 12.15 var bilen fortfarande kvar. När jag kommer tillbaka vid 13.20 så står bilen fortfarande kvar. Argh....nu började jag bli liiite irreterad. Jag får parkera på platsen bredvid. Jag skriver upp bilens reg nr och ser att denne har ett tillfälligt p-tillstånd. Men det står inget om motorvärmarplats, och sen stod det ett datum, men jag kommer inte riktigt ihåg hur länge det gällde. Iallafall så skrev jag upp reg nr på bilen och tog med mig in. Jag funderade ett tag om jag skulle ringa Car Park eller inte. Och det slutade med att jag gjorde det. :) Det är faktiskt min p-plats och jag betalar för den, och hon var ju faktiskt fel parkerad, det står klart och tydligt på skylten att " MV-tillstånd erfordras". Jag ringer till Car Park och det är bara en inspelad röst jag får prata med, men hey, inte är jag knusslig inte :P Jag pratade in det man skulle säga och runt 17.20 tiden skulle jag åka iväg hem till mamma och vad ser jag, jo bilen står fortfarande kvar! Men haha, hon har fått p-böter. Jaaaaaa, jag är skadeglad. :P Så gick det för henne, kanske lär sig till nästa gång :) Hihi.


Jag måste bara tillägga. Det känns som om jag har glasögonen på mig nu fast jag inte har det. Jag kommer på mig själv med att försöka rätta till glasögonen fast jag inte har de på mig :P Knasigt!

På återseende!