Tack för det!

Idag har människor omkring mig boostat mitt självförtroende lite. Allt detta pga av min frisyr :P En tant brast ut " Men vad fin du är i håret! Ehm.. tack sa jag :)

Endel kanske tror att jag stog framför spegeln hela morgonen men det tog inte alls lång tid. 10 min på sin höjd typ.
Så, dagen har varit bra.


Dagens + : Jo, självförtroendet kan behöva få sig ett lyft då och då. Så det tackar jag för! 
Dagens -  : Ryggen. Haft ont idag. Borde möjligtvis boka en massage.


Dagens frisyr, inte speciellt märkvärdig:




Alltså..

Jag hatar rökning. Jag gör verkligen det!! Hur kan människor utsätta sig själva för det? Jag gillar inte när mina nära och kära röker! Förstår de inte vilken skada EN cigg gör?!?! Tänk om det gick att vika upp kroppen så de får se vilken skada det gör på kroppen, invändigt. VARFÖR utsätta sig själv för något sådant?? Och jag bara "feströker" är ingen ursäkt!


Handen upp för ett nikotinfritt Sverige!


No Smoking Regulation by Dubai Govt.

Dagens yrhöna och idioti

Jag vill utnämna mig själv till dagens yrhöna. Sista veckan på semestern fick jag en lapp hem om att det är dags för blodgivning igen. På en onsdag. Jag satte upp lappen på kylskåpet som jag alltid brukar göra. Igår föreställde jag mig hela tiden hur jag cyklade till blodgivningen från jobbet ( jag har aldrig cyklat där så jag var tvungen att visualisera min färdväg så gott jag kunde). Jag säger till de på färskvaruavdelningen att jag ska på blodgivning idag så jag smiter iväg en sväng. Med grönt tecken från dem och ombytt och klar går jag mot stämpelklockan när jag möter Helena. Frida hade pratat med Helena om min blodgivning  då jag ringt in och fixat så att jag blev kassafri.
Är du ledig idag frågar Helena?
Nää.. blodgivning svarade jag och viftar med den rosa lappen.
Meeeen säger Helena, var det idag?? Frida kom ju med ett annat schema till mig som jag ändrade på?
Nä, men det är idag säger jag. Vi kollar på schemat, mycket riktigt är det nästa vecka hon har ändrat på. Då först läser jag riktigt på den rosa lappen, Blodgivning 30/7. Suck!!! En vecka fram juh. Det vara bara å vända på klacken och byta om och börja plocka varor igen. Vilken tur att jag stötte på Helena, annars hade jag cyklat till blodgivningen och sett ut som ett fån där istället.


Så till dagens idioti. Jag har lämnat in min telefon. Andra gången knapparna spricker. Kruxet var bara att jag hann inte lämna in den innan jag råkade spräcka displayen pytte lite i ena hörnet. (För er som vill veta så åkte jag traktorgrävare) Vi chansade och skickade in den på sercvice. Fick besked idag. Mobilen har blivit utsatt för yttre påverkan och för att laga detta kommer det kosta 1300 spänn! Det får jag ju en halv ny telefon för! Vill jag däremot inte laga telefonen så kostar det ändå 400 kr bara för att få hämta ut det bara för att de har konstaterat detta fel. Jag ska alltså betala 400 kr för en telefon som är obrukbar? Behåll den va!
Jag dissar Elgiganten!

För er som undrar..

så ska jag ringa runt imorn för att få boka en tid för hälsoundersökning. Till övningskörningstillståndet för C kort och tydligen också nu CE. Jag har blivit rådd att ta CE när jag ändå håller på. Och jag har fått en liten present av mamma och Stefan att jag ska få en slant som en hjälp på traven till å ta kortet, så nu kan jag inte strunta i det utan nu får det bli av! :)


2 veckor har nu gått...

Och två veckor kvar av semestern återstår. Jag känner mig inte kluven, jag tycker det är skönt att jag fortfarande har två veckor kvar, jag hade ju kunnat tyckt att åh nej, BARA två veckor kvar, men så är inte fallet. :)

Nu är målningen i köket klar. Allt det "gula" har blivit vitt, ett kök ska inte ha gulnade väggar och dörrar, det ska vara vitt! Nu återstår bara tapetsering av en vägg (är faktiskt bara en vägg det är tapet på) men det får vi ta senare nått tag. =) Och detta är bara en hyreslägenhet, tänk om vi hade ett hus!

Ikväll bär det av hem till Järvsö. Tydligen moläta imorn så svärmor ville att vi hemskt gärna skulle följa med. I övrigt ska vi riva hus. Grannhuset som står bredvid pappas. Ett hus han köpte för 1 krona för ett antal år sedan. Vi har börjat riva huset, men tar det i etapper, börjar på översta våningen, river den för att sedan arbeta oss ner. Men tydligen har någon klagat på detta, tycker att det ser så fult ut, så pappa kan riskera böter på 10 000 kr för varje månad huset står kvar?! Hallå, han är inte arbetslös så att han kan hålla på och riva varje dag (!) utan möjligtvis kvällar och så helgerna då. Men nu ska alltså vi komma hem och försöka styra upp detta :) Pappa har lägligt nog åkt ner till Öland för att hälsa på farmor, så det blir jag, Hans och lillebror som ska riva. Nackdelen är bara den att jag känner mig själv och jag kommer väl tröttna efter bara en liten stund, men jag ska FÖRSÖKA att inte tröttna. :)

Sådär Erik, nu var det uppdaterat ;)